Between the Burrs Between the Burrs

Mobiele espressobar

Klein, groot of ingebouwd

Naast onze foodtrucks zijn wij ook regelmatig te vinden bij congressen en beurzen  of bedrijfs feesten. Voor deze opdrachten hebben wij een aantal opties om binnen koffie aan te bieden mocht de ruimte zich niet lenen voor een foodtruck, wat wij wel bergijpen.

Klein

Onze kleinste bar optie is er al vanaf 1.50L x 0,60D en past daardoor in vrijwel elke lift, waardoor deze overal kan worden ingezet.

De bar is voorzien van professionele apparatuur en heeft alleen een aparte groep 230v elektriciteit nodig. Een vaste wateraansluiting is niet nodig maar mocht het evenement dusdanig druk zijn is een bijvul punt wel gewenst.

Groot

De kleine optie kan met hetzelfde soort bar worden uitgebouwd tot een lengte van 4.5 meter met een diepte van 0,60. Deze optie is voor grote evenementen waar er meer ruimte nodig is voor uitgifte en meer personeel. Standaard wordt er gewerkt met een 2 groeps machine met bij apparatuur om de snelheid te bevorderen. Daarnaast kan er worden uitgebreid naar twee 2 groeps espresso machines om nog sneller te werken. Deze opstelling heeft geen vaste wateraansluiting nodig maar een bijvul punt is wel gewenst. 2 aparte groepen 230v elektriciteit zijn nodig voor deze opstelling.

Ingebouwd

Wij kunnen naar wens de gehele stand aanpassen naar wat de opdrachtgever wenst. Wilt u een bar die wat meer past bij het evenement wat u neerzet? Daar kunnen wij op inspelen. Wij kunnen in overleg onze apparatuur inbouwen in een door u ontworpen beursstand.

Share Project :

Project Description

Portfolio Item comes with additional descrition & details fields. Descritpion field supports shortcodes and some allowed HTML like: Links, Blod Texts Paragraphs and etc. All details below are added from your dashboard, for each post individually.Sed tempor quis ligula vel feugiat. Vivamus arcu nulla, porttitor in diam ut, malesuada pellentesque velit.

Details